ENERGIMEDICIN

Coaching-vägledning

JUST NU!!

SOMMARERBJUDANDE

ENERGIMEDICINSK VÄGLEDNING 1 h SEK 750

Vem är du?

Vi föds fria men blir snabbt varse om alla regler som människor runt omkring oss skapat. Mycket är skapat utifrån rädsla. Vi får höra många nej som små. Vi lär oss tidigt vad som anses vara rätt och fel och vilka begränsningar vi har för att leva i ett samhälle eller i en familj.

Utifrån dessa begränsningar skapar vi ett liv för att passa in. Men om ditt liv är skapat och anpassat efter andras behov eller för att det anses vara korrekt och bra, vems liv lever du då?

Vi kan även vara med om traumatiska händelser som är svåra att hantera känslomässigt och på grund av det uppleva stress, oro och rädsla som hindar oss att känna frid och harmoni i vardagen.

ÄR DET NÅGON SOM BERÄTTAT FÖR DIG VILKA FANTASTISKA MÖJLIGHETER DU HAR ATT SKAPA DITT EGET LIV

Och att livet inte handlar om att kämpa

Energimedicinens effekter:

Du blir medveten & gör medvetna val

Du läker - fysiskt och mentalt

Du förlåter dig själv & andra

Du släpper taget om det som hänt

Du blir vägledd framåt

Du får de verktygen du behöver för att Hitta din unika essens och glädje i livet.

Du släpper på de inlärda begränsningar som skapar ohälsa i din kropp och ditt sinne

Du blir fri

Du ska kunna leva i harmoni & balans

Du ska bli du

“Jag har provat på en del olika terapiformer som lämnat mig likgiltig. Hade börjat acceptera att det kanske inte fanns något som riktigt kunde nå mig och de själsliga bekymmer som gnagt och hängt efter mig i livet. Men nyfikenhet och hopp förde mig till att våga testa energimedicinsk session med Nina. Vilket jag idag är otroligt glad att jag gjorde. Det nådde in i mig direkt på ett så otroligt konkret sätt och efterlämnade en känsla av total frid och lycka. Har aldrig förr i terapisammanhang känt att någon skjuter en ren pil av glasklarhet in i mig, som jag har känt efter sessionerna med Nina. Hon leder mig med trygghet in i mina själsliga vrår och allt kommer ur mig helt naturligt på ett vis som Nina sedan tar hand om och ställer relevanta frågor ur ett perspektiv jag själv inte mäktat med att finna. Efter en session kan jag sitta och le med tårarna rinnande i timmar efteråt. Känner mig befriad och lättad. Att svaren ligger så nära till hands och att jag får den mest proffsiga hjälp att se dem är en så klargörande upplevelse jag önskar alla får uppleva. Oändligt tacksam för att jag fick upp ögonen för Ninas verksamhet!”

Sofia L.

“Tack Nina, du är en fantastisk coach, känns som att du fick själen att lysa igen”

Linda J.

ENERGIMEDICINSK SESSION

I en session börjar vi med att titta på vad det är som du behöver hjälp med.

Jag ställer frågor för att vägleda dig i att hitta klarheten kring ett specifikt beteende eller problem som du upplever begränsar dig i din vardag, se hur det skapades och varför och vilka följder det har haft på dig och dina relationer.

Vi fångar upp denna skapade “energi” som lagrats in i ditt undermedvetna, i din kropp, för att kunna rensa ut den ur ditt system och transformeras så att “problemet” (beteendet, minnet, händelsen) kan läka.

Många av de trosföreställningar som vi har är “ärvda” och/eller skapta i ung ålder då vårt sett att se på händelser inte var utvecklat känslomässigt och istället skapade oro och stress i vår kropp. Dessa händelser/upplevelser lagras energimässigt i din kropp. Det gör att vissa känslor som vi upplever kan påverka kroppen fysiskt och även behöva frigöras, inte bara genom samtal utan även genom att fysiskt rensa ut dem.

Utifrån denna klarhet kan vi börja sessionen.

Varje session är unik och guidad för ditt högsta bästa.

Energimedicinsk vägledning är ett möte med dig själv och ditt högre jag, där du låter din själ, ditt hjärta, vägleda dig att förändra/transformera dina tankar och låsta trosföreställningar som skapats hos dig under livet.

Din själs högsta önskan är att hitta lösningar och skapa läkning i ditt liv, så att du kan skapa det liv som du är ämnad att leva, i kärlek och frihet.

Oavsett vad som händer i världen runtomkring oss, kan vi skapa detta. Genom våra medvetna val kan vi leva i harmoni och välja det som är bäst för oss.

Det fantastiska när man jobbar energimässigt med kroppen, är att man inte behöver träffas. Denna typ av behandling är bäst att genomföra via zoom alternativt telefon.

“ I will not rescue you, for you are not powerless

I will not fix you, for you are not broken

For I see you, in your wholenesss

I will walk with you through the darkness, as you remember the light”

BONUS 1

Tack vare detta holistiska sätt att behandla din ohälsa/obalans/känslomässiga stress & oro kommer du även att uppleva en ökad helhetshälsa.

Energimedicinsk behandling kommer att ge dig ökad energi, bättre sömn, mer harmoniska tankar och en ökad livsglädje.

BONUS 2

Om du väljer att göra en hårmineral-analys får du kost-rekommendationer som stämmer överens med din ämnesomsättning kommer att gynna dig livet ut, oavsett vilken din nuvarande ålder är. Att förebygga är att ligga steget före.

Sen kan man inte garantera att du inte kan förändras. Vi kan inte styra att livs-förändrande händelser kan uppstå och sätta oss ur balans.

BONUS 3

När man tar hand om sig själv och sin hälsa, smittar det av sig på familj och vänner. När DU mår bra mår även dina relationer bra.

Din familj, dina vänner och dina kollegor är viktiga ingredienser i vardagen.

Låt oss göra det bästa av den.

ÄR DU REDO ATT SKAPA DIN NYA FRAMTID?

ÅTERKOMMANDE VANLIGA FRÅGOR

Hur länge pågår behandlingen när jag beställer en hårmineral-analys?

Hårmineral-analysens rekommendationer är att ta de anvisade kosttillskotten under en sex-månaders period i kombination med kostrekommendationerna. Under den tiden kan du boka in en, två eller tre coaching-sessioner beroende på ditt behov, alternativt boka mitt coaching-program för att få tillgång till allt. Du har även möjlighet att kontakta mig på mail under denna tiden och ställa frågor kring behandlingen.

Behöver jag förbereda mig inför en session i energimedicin?

Du behöver inte förbereda någonting men du behöver se till att du kan sitta/ligga helt ostört under behandlingen och att du har bra lurar/headset eller mobilhögtalare så att du hör mig bra och jag hör dig. Det är en fördel om du har händerna fria under behandlingen. Jag skickar en zoom-länk dagen innan på mail eller ringer upp dig på bokad tid.

Vad behöver jag tänka på inför min hårmineral-analys?

Håret som du klipper får inte vara blekt eller permanentat. Har du använt medicinskt mjällschampo, bör du ha ett uppehåll med detta i 6-8 veckor innan du klipper. Alternativt hår är könshår om inget huvudhår finns. Håret skall helst klippas i nacken, max 5 cm av det innersta håret och på några olika ställen. Vågen som medföljer när du bokat online, anger tillräcklig mängd. När håret är inskickat tar det cirka 2,5 vecka att få analys-svaret. Det går vi sedan igenom via zoom eller per telefon, vilket du föredrar.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Som med alla behandlingar finns det inga garantier för ett bestämt resultat. Effekten av din behandling kan bli helt över dina förväntningar men också lägre än vad du förväntat dig. När man jobbar med hälsa, kan man aldrig lova ett specifikt resultat, eftersom vi alla är unika och reagerar olika på behandlingen. Därför upprepar jag vid flera tillfällen att vi gör detta tillsammans och att din medverkan och engagemang i behandlingen kommer att inverka på resultatet.

Människor har olika djupa sår och är olika långt i sin utveckling. Har du levt med en tro i hela ditt liv, och denna tro hindrar din läkning, kan du behöva fler sessioner och längre tid för läkning. Se dessa första sex månader som en nystart på ditt nya liv. Precis som med kondition, behöver den först byggas upp för att sedan underhållas. Precis samma gäller med kosten. Om du ätit livsmedel som inte gynnar din hälsa och du behöver ställa om din diet är detta helt på ditt ansvar.

Kan jag anmäla mig närsomhelst?

Det går bra att boka samtal, hårmineral-analys och coaching när det passar dig. Tiderna som erbjuds och är lediga är fria att boka. Om du bokat behandlingar kan du omboka/avboka fram till 24 timmar innan avtalad tid.

Vilka återbetalningsmöjligheter finns?

När du bokat behandling hos mig och betalt/gjort en avbetalningsplan är den inte återbetalningsbar. Undantag göres självklart vid uppvisande av läkarintyg som omöjliggör ett fortsatt samarbete. Vill du inte fortsätta behandlingen kan du alltid ge den till någon annan.

Hur många sessioner behöver jag?

Att boka en session är som att göra en ansiktsbehandling för att fräscha upp huden men om det ska förändra och förbättra kvaliteten på huden eller ditt själsliga mående i vardagen, behöver ditt mentala mående och din fysiska kropp tid för att förändras och läka. I coaching-programmet “dinhälsoresa” anpassas antalet sessioner till ditt behov.

HAR DU NÅGRA FUNDERINGAR?

Holistisk hälsa

Nina Jonasson

nina@holistiskhalsa.nu

BG:5082-8854

Orgnr: 559038-8384

0704-973560