Hej, vad kul att ses!

Jag vill gärna berätta min historia, sen får du berätta din.

Kunskapen kring vår hälsa har jag erhållit genom att under flera år utbildat mig inom hälsa och jobbat med klienter i 20 år som hud-terapeut och närings-terapeut.

Men kunskapen kring beroende, missbruk, medberoende, ätstörningar och mentalt nedsatt mående som trötthet och depression, kan man bara vägleda andra i om man själv varit där.

Livets skola är värdefull på många sätt och tack vare att vi lever med vår familj och i relationer med vänner och bekanta, skapar vi erfarenheter som har stor betydelse för att kunna vägleda andra och kunna sätta sig i andras liknade situation.

Under tonåren led jag till exempel av akne och enligt min nuvarande kunskap var det mentala måendet en viktig del i min ohälsa. Många av våra viktiga funktioner i kroppen påverkas av stress och rädsla och gör lika mycket skada som ohälsosam kost.

Men det finns hjälp att få…

Den senaste investeringen, som jag gjort för mig själv och för att kunna hjälpa andra att läka, är utbildningen i energimedicin.

Den visade sig vara helt rätt för min utveckling. På väldigt kort tid har mycket av de framförallt djupa sår som behövde läkas inom mig, äntligen fått se ljuset. I och med det, släpper det taget om en, och man skriver ny historia.

Det tar tid att läka men är värt varenda sekund. Det kräver ett mod att våga titta på sig själv, men det finns ingen bättre belöning.

Mitt liv har varit min medicin. Idag kan jag, tack vare dessa läkta sår, hjälpa andra att hitta vägen ur ohälsa till bättre hälsa ur ett holistiskt perspektiv.

Även jag har varit i din situation

Ibland känner vi oss väldigt ensamma med våra problem, men jag kan garantera dig att du är aldrig ensam. Med mig får du det stöd du behöver för att förändra och förbättra din livskvalitet, både fysiskt som mentalt.

Och framför allt, så gör vi det tillsammans!

Nina Jonasson

din holistiska coach i hälsa

“When you heal

you dont change the past

you change the future”

HUDKLINIKEN STARTADE JAG 2004

När jag i början på 2000-talet såg en möjlighet att utbilda mig till hudterapeut och starta eget, behövde jag inte fundera så länge.

Jag tog examen från Gilda-skolan i Malmö hösten 2003 och i början på 2004 öppnade jag Hudkliniken i Ystad och erbjöd olika hudbehandlingar. Namnet var viktigt. Det skulle vara ett namn som attraherade personer med olika hudproblem, och på den vägen är det.

Redan 2007, när jag började att se samband mellan kroppens obalanser och huden, började jag att vägleda mina kunder till bättre och snabbare resultat genom kostförändringar och kosttillskott. Effekten och skillnaden var enorm och mina kunder upplevde en helhetshälsa på köpet.

2013-2014 utbildade jag mig till näringsterapeut på Näringsmedicinska skolan i Stockholm, och nu introducerade jag även hårmineral-analysen i min verksamhet.

Möjligheten att hitta lösningar med hjälp av analysen är oerhört värdefull. Det gör att jag inte behöver gissa, vilket ökar möjligheten att hitta lösningen till bättre hälsa.

Och nu, efter att ha jobbat många år med kroppen biokemiskt, bjuder jag även in den viktiga känslokroppen, vår själ, till läkning.

Är du redo?

Holistisk hälsa

Nina Jonasson

nina@holistiskhalsa.nu

BG:5082-8854

Orgnr: 559038-8384

0704-973560